STO Reisgarantie

Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties
Wethouder Verrietstraat 6
6576 DB Ooij (gem. Ubbergen)
Tel: 024-6633293
Mob: 06-51742871
E-mail:

Utrechtse Heuvelrugtocht */** Tocht gaat niet door vanwege gebrek aan belangstelling

zaterdag 15 september t/m zondag 16 september 2018 (2 dagen)

Vanuit Zeist de bossen in
Deelnemers: minimaal 8
maximaal 20
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op zaterdag 15 september 2018 om 11.00 uur vanuit Hotel Oud-London in Zeist
Inclusief: koffie of thee bij aankomst in hotel (dag 1)
1x hotelovernachting
2x koffie/thee met "iets erbij"
1x ontbijt
begeleiding door gids
1x lunch(pakket)(dag 2)
tot besluit: een kop soep (dag 2)
1x diner
groepsfoto(per e-mail)
gebruik van zwembad en/of sauna in hotel
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 185,00


Tijdens de voorlaatste ijstijd zijn op verschillende plaatsen in Nederland stuwwallen ontstaan. Het landijs gleed via de rivierdalen langzaam maar gestaag naar het zuiden. Aan weerszijden van de voormalige rivier werden heuvels opgeworpen van maximaal 200 meter hoog. Toen het in Nederland warmer werd, werden de stuwwallen door erosie -er was nog geen begroeiing- snel lager.
Ten westen van de voorloper van het riviertje de Eem liggen de beboste hoogtes van het Gooi en de Utrechtse Heuvelrug. Het zijn de meest westelijk gelegen stuwwallen van Nederland.
Ongeveer in het midden ligt Zeist. Een groot dorp, dat aan twee kanten (noorden en oosten) omringd wordt door bos. Ten zuiden en westen van Zeist ligt een kleinschalig gebied met fraaie landgoederen.
Ons hotel (Hotel Oud-London) ligt gunstig ten opzichte van verschillende wandelgebieden. Het Zeisterbos en de boswachterij Austerlitz liggen om de hoek. Wat verder weg liggen de Pyramide en landgoed Heidestein.
De wandelingen zijn 13 tot 15 kilometer lang. Het is mogelijk, na overleg met de reisleider, om de wandelingen iets te verlengen.

Na afloop van de wandelingen wacht ons een gastvrij onthaal in Hotel Oud-London. Comfort: ••/•••

De kosten van deze tweedaagse wandelreis bedragen € 185,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel waar je verblijft. Extra voor eenpersoonskamer: € 20,- p.p.p.n.

Hotel Oud-London ligt aan de doorgaande weg van Zeist naar Woudenberg (N224), op circa 4 kilometer afstand van het centrum van Zeist.
Direct voor het hotel is een bushalte. Er passeren echter weinig lijnbussen. Treinreizigers kunnen daarom het beste worden afgehaald van NS-station Driebergen-Zeist. Voor reisleider Rowan Koster (06-51742871) is het een kleine moeite, om op en neer te rijden tussen station en hotel.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met */**.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).