Soestduinentocht ** Op dit moment 1 deelnemer.

Zandverstuivingen, landgoederen, uitgestrekte bossen en een voormalig vliegveld, het is allemaal te vinden rondom Soest
Deelnemers: Minimaal 8
Maximaal 20
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op zaterdag 18 februari om 10.30 uur vanuit Fletcher Hotel Het Witte Huis in het buitengebied van Soest
Inclusief: 1 x hotelovernachting
1 x ontbijt
1 x lunchpakket (dag 2)
1 x diner (3-gangenmenu)
2x koffie/thee met "iets erbij" onderweg
koffie of thee bij aankomst in het hotel (dag 1)
begeleiding door gids
een kop soep (dag 2)
groepsfoto (per e-mail)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 230,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Het dorp Soest ligt op de overgang van de Utrechtse Heuvelrug naar het dal van de Eem. Van zuidwest naar noordoost wordt het landschap steeds opener. Van bos naar weilanden. En van zand naar klei. Met daartussen een strook met kleine akkers en weilanden, veelal omgeven door houtwallen, bosjes en bomenrijen.
Op 18 en 19 februari lopen we voornamelijk in het besloten deel van de gemeente Soest. We bezoeken ondermeer de landgoederen De Birkt en De Paltz. De Birkt ligt tussen Soest en Amersfoort. Via een brede laan tussen weilanden kom je in het bos terecht. Te midden van de houtopstanden liggen enkele kleine zandverstuivingen. De Paltz, dat deels in eigendom is van de acteur, zanger en conferencier Herman van Veen, ligt midden op de Utrechtse Heuvelrug. Het terrein met zijn doolhof, kunstobjecten en bijzondere gebouwen is grotendeels open voor publiek. Het grenst aan het buiten gebruik gestelde vliegveld Soesterberg. Het is een bijzondere ervaring om als wandelaar over de voormalige startbaan te lopen!
Uiteraard bezoeken we ook de Lange Duinen, een zandverstuiving, waar de wind op sommige plekken vrij spel heeft. Bulten begroeid met gras en dennen worden afgewisseld met vlakke onbegroeide stukken. Wellicht laat de eerste boomleeuwerik reeds van zich horen.

De wandelingen zijn op beide dagen maximaal 16 kilometer lang.

Ons hotel, Fletcher Hotel Het Witte Huis, ligt tussen Amersfoort en Soest nabij Landgoed De Birkt. Op loopafstand van het het hotel bevindt zich een bushalte. Comfort: •/••

De kosten van deze tweedaagse tocht zijn € 230,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- p.p.p.n.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met **.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze reis ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.

Fotoreportage

Soestduinentocht ** Op dit moment 1 deelnemer.Soestduinentocht ** Op dit moment 1 deelnemer.Soestduinentocht ** Op dit moment 1 deelnemer.Soestduinentocht ** Op dit moment 1 deelnemer.Soestduinentocht ** Op dit moment 1 deelnemer.Soestduinentocht ** Op dit moment 1 deelnemer.Soestduinentocht ** Op dit moment 1 deelnemer.