Alternatieve Vierdaagsetocht */** (Zuidwest-Drenthe) VOLGEBOEKT!!! Reis gaat door. Op dit moment 17 deelnemers.

De vierdaagse van UNIEK: op een prettige manier anders! Weg van de drukte. Veel zien. Veel beleven.
Deelnemers: Minimaal 7
Maximaal 14
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op dinsdag 18 juli 2023 om 11.30 uur vanuit Hotel de Wapser Herberg in Wapse
Inclusief: 3x hotelovernachting
3x ontbijt
3x koffie/thee met "iets erbij"
begeleiding door gids
2x lunch(pakket) (dag 2 en 3)
3x diner (3-gangenmenu)
een kop soep met een belegd broodje (dag 4)
koffie of thee bij aankomst in het hotel (dag 1)
groepsfoto (per e-mail)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 375,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Alternatieve Vierdaagsetocht */** (Zuidwest-Drenthe)  VOLGEBOEKT!!! Reis gaat door. Op dit moment 17 deelnemers.
Terwijl in Nijmegen duizenden mensen in straf tempo op pad gaan, zoeken wij de stilte en de schaduw op van de Drentse bossen.
Vanuit het dorpje Wapse aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold, gaan we vier dagen op pad. We kunnen gelijk bij de voordeur van het hotel beginnen. We hoeven ons niet eerst te verplaatsen met auto's.
Rondom Wapse liggen een aantal natuurgebieden van formaat, zoals het ....... (nadere informatie volgt). Bos, heide en uit productie genomen landerijen nemen in dit deel van de Drenthe het grootste deel van de ruimte in beslag. Bebouwing in de vorm van industrie, dorpen en recreatieterreinen is beperkt. Kortom rust gegarandeerd. Ook midden in de zomer! Wie op zoek is naar vertier en avondvermaak is in dit deel van Drenthe aan het verkeerde adres.
De natuur daarentegen laat zich van haar beste kant zien. We bevinden ons niet voor niets in het zuidelijk gedeelte van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Met name op de overgangen van nat naar droog en van open naar besloten kun je bijzondere planten (zoals beenbreek, zonnedauw) en dieren (zandhagedis, boomvalk, dodaars) tegenkomen.
De wandelingen vanuit Wapse zijn tussen de 13 en 16 kilometer lang.
Indien de temperatuur boven de 30 graden uitkomt, wordt het wandelprogramma aangepast. We lopen in dat geval wat minder kilometers en blijven zoveel mogelijk in het bos. Onderweg zullen we tevens wat vaker -in de schaduw- pauzeren.

Overnachting in Hotel de Wapser Herberg te Wapse (tussen Vledder en Diever). Dit familiehotel met eigen restaurant ligt in een rustige landelijke omgeving. Alle kamers beschikken over een eigen douche en toilet. Comfort: •/••
In Wapse, een groen dorpje ten noorden van Meppel, staan overwegend vrijstaande huizen met grote tuinen. Daarnaast kom je in Wapse verschillende authentieke boerderijen tegen.

Treinreizigers kunnen door de reisleider of een andere automobilist worden opgehaald van het op circa 20 kilometer afstand gelegen NS-station Meppel.

Let op! Bij deze reis betaal je een hogere toeslag voor een eenpersoonskamer dan gebruikelijk. Daar staat tegenover, dat je verzekert bent van een ruime tweepersoonskamer met twee losse bedden.

De kosten van deze vierdaagse tocht zijn € 375,- per persoon, op basis van een tweepersoonskamer, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Wil je een kamer voor je alleen, dan bedraagt de totale reissom € 550,-. Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 40,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.
Vroegboekkorting tot en met 18 mei 2023. Twee maanden voor aanvang van de reis wordt de reissom met € 40,- verhoogd.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Achter de tochtnaam wordt met een of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met */**

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze reis ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.