Heidetocht ** (vanuit Epe) Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.

De heide in augustus, een uitbarsting van kleur en geur.
Deelnemers: Minimaal 8
Maximaal 16
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op woensdag 17 augustus om 11.00 uur vanuit Hotel De Witte Berken in Epe
Inclusief: koffie/thee bij aankomst
1x hotelovernachting
1x ontbijt
1x lunchpakket (dag 2)
1x driegangendiner
begeleiding door gids
soep na afloop van de wandeling (dag 2)
groepsfoto (per e-mail)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 250,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Het begin van een traditie? Iedere zomer naar de heide. En dan steeds vanaf een andere plek. Om te beginnen op de Noordoost-Veluwe.
Vanuit het familiehotel "De Witte Berken" (prima keuken, grote tuin, gezellige "huiskamer") in het buitengebied van Epe gaan we twee dagen genieten van de in bloei staande heide.
De Veluwe is het grootste aaneengesloten bos- en heidegebied van Nederland. Er zijn plekken, waar nauwelijks bebouwing is. Waar je een flink stuk moet lopen, om in de "bewoonde wereld" te komen.
Vroeger was vrijwel iedereen werkzaam in de landbouw of de bosbouw. In Tongeren zwaaide Baron Van der Feltz de scepter. En in Gortel de leden van het koningshuis.
Tegenwoordig hoeven de boeren niet meer in hun zondagse pak naar de "grote baas", om de jaarlijkse pacht in klinkende munt te voldoen. De enkele boeren, die er nog zijn, doen op moderne wijze zaken met Stichting Landgoed Tongeren of het Kroondomein.
Wat gebleven is, zijn de vele houtwallen, bosjes en monumentale bomen. In Tongeren zijn bovendien de luiken van de huizen beschilderd met de rode, witte en groene kleuren van het landgoed. En nog altijd, is er -tussen de bomen- de familiebegraafplaats, waar de "notabelen" van Tongeren ter aarde besteld zijn.
Hotel "De Witte Berken" in het buitengebied van Epe, vormt onze uitvalsbasis. Comfort: •• Van hieruit, gaan we niet alleen naar het buurtschap Tongeren, maar ook naar Landgoed Welna, de Tepelberg én verschillende heideterreinen.
Dag 1: hotel - Paalveen - Tongeren - Tepelberg - Landgoed Welna - begraafplaats Tongeren - hotel
Dag 2: hotel - Tongerense Beek - Tongerense Heide - Gortelse Heide - Smidsveen - hotel

Hotel De Witte Berken ligt op 4 kilometer afstand van het centrum van het dorp Epe. Er is geen bushalte in de nabijheid van het hotel. Als je met het openbaar vervoer naar de Veluwe komt, kun je door de reisleider om 10.00 uur worden opgehaald vanaf NS-station 't Harde (spoorlijn Amersfoort-Zwolle).

De kosten van deze tweedaagse tocht zijn € 250,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- p.p.p.n.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.
Een maand voor aanvang van de reis wordt de reissom met € 30,- verhoogd.

Vertrek op woensdag 17 augustus om 11.00 uur vanuit Hotel De Witte Berken in het buitengebied van Epe.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met *.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze reis ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.

Fotoreportage

Heidetocht ** (vanuit Epe) Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.Heidetocht ** (vanuit Epe) Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.Heidetocht ** (vanuit Epe) Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.Heidetocht ** (vanuit Epe) Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.Heidetocht ** (vanuit Epe) Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.Heidetocht ** (vanuit Epe) Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.Heidetocht ** (vanuit Epe) Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.