Bloesemtocht *** VOLGEBOEKT!!! Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.

Wandelen door Zuid-Limburg terwijl de fruitbomen in bloei staan
Deelnemers: Minimaal 6
Maximaal 16
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op woensdag 12 april 2023 om 11.45 uur vanuit Hotel In den Hoof aan de rand van Maastricht
Inclusief: 2 x hotelovernachting
2 x ontbijt
2 x lunchpakket (dag 2 en dag 3)
2 x diner (3-gangenmenu)
3x koffie/thee met "iets erbij" onderweg
koffie of thee bij aankomst in het hotel (dag 1)
begeleiding door gids
een kop soep (dag 3)
groepsfoto (per e-mail)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 385,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Deze reis is volgeboekt. Reden: er zijn geen kamers meer beschikbaar in het hotel.

Zuid-Limburg staat vooral bekend om zijn "heuvels" en dalen. De enige plek in Nederland, waar serieuze hoogteverschillen in het landschap voorkomen. Dat dit dezelfde gebied in het voorjaar wordt gestoffeerd met roze en witte bloesem van talloze (hoogstam)fruitbomen is minder bekend.
Vooral in het Maasdal ten zuiden van Maastricht, beslaan boomgaarden een behoorlijke oppervlakte, Hier tref je streekeigen rassen aan, zoals het Eijsdener en het Gronsvelder Klumpke.

Hotel In den Hoof, aan de rand van Maastricht, gelegen aan de weg naar Cadier en Keer, vormt onze uitvalsbasis. De botanisch waardevolle kalkgraslanden van Bemelen liggen op loopafstand. Wat verderop zijn de rijk begroeide hellingbossen van Rijckholt te vinden.
Vanuit de stadsrand gaan we wandelend de omgeving verkennen. Hotel In den Hoof vormt steeds het start- en eindpunt van alle wandelingen. Te voet overbruggen we afstanden van 14 (dag 1), 16 (dag 3) tot 18 kilometer (dag 2). Natuurlijk zullen we onderweg een aantal keren omhoog en omlaag moeten, we zijn ten slotte in Zuid-Limburg! Steile hellingen en gladde paden worden daarbij zoveel mogelijk vermeden.

Aan de oostrand van de Maastricht bevindt zich op 60 meter hoogte Hotel-Restaurant “In den Hoof”. Een gezellig, 24 kamers tellend, middenklasse drie sterren hotel, gelegen op de grens van stad en natuur.
Het hotel-restaurant biedt zijn gasten een gratis parkeerplaats aan op zijn parking en tegen betaling een eigen garage box. Alle hotelkamers beschikken over hedendaags comfort en gratis wifi.
In het sfeervolle restaurant worden seizoengebonden, typisch regionale en internationale
gerechten geserveerd. Op nog geen 200 meter van het hotel bevindt zich de bushalte Akersteenweg/Oude Molenweg met een busverbinding die je binnen een kwartier naar de binnenstad brengt. Comfort: •/••

De kosten van deze driedaagse tocht zijn € 385,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- per persoon per nacht.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.
Vroegboekkorting tot en met 11 maart 2023. Vanaf 12 maart 2023 wordt de reissom met € 35,- verhoogd.

Vertrek op woensdag 12 april 2023 om 11.45 uur vanaf Hotel In den Hoof aan de rand van Maastricht. Treinreizigers kunnen door de reisleider worden opgehaald vanaf NS-station Maastricht om 11.00 uur. Vanuit het station is het nog circa 15 minuten rijden naar het hotel.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met ***.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Notabene 1
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze reis ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.

Notabene 2
Indien je een hotelkamer voor je alleen wilt hebben, betaal je altijd een toeslag. Ook als het een (kleine) kamer met 1 bed betreft.

Fotoreportage

Bloesemtocht *** VOLGEBOEKT!!! Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.Bloesemtocht *** VOLGEBOEKT!!! Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.Bloesemtocht *** VOLGEBOEKT!!! Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.Bloesemtocht *** VOLGEBOEKT!!! Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.Bloesemtocht *** VOLGEBOEKT!!! Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.Bloesemtocht *** VOLGEBOEKT!!! Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.Bloesemtocht *** VOLGEBOEKT!!! Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.