Vroege Voorjaarswandeling (Maarn e.o.) */** Op dit moment 2 deelnemers.

Genieten van vogelzang te midden van pril groen.
Deelnemers: Minimaal 10
Maximaal 20
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op zondag 10 maart 2024 om 11.00 uur vanaf de hoofduitgang van NS-station Maarn, Tuindorpweg 57A, 3951 BE
Inclusief: koffie/thee met gebak onderweg
begeleiding door gids
Exclusief: lunch
Prijs: € 21,00
Garantie:

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
De kosten voor deze eendaagse wandeling bedragen € 21,- per persoon. Dit bedrag dien je vooraf per bank te betalen. Hiervoor ontvang je een bevestiging/factuur.
De lengte van de wandeling is 16 km. Het is mogelijk, om halverwege de wandeling een stuk van 2,5 km over te slaan.

Midden in de Kaapse Bossen staat een opmerkelijk vormgegeven uitkijktoren. Deze is 25 meter hoog.
Boven wordt je getrakteerd op een wijds uitzicht. Over een flink stuk van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Bij helder weer is ook de domtoren in Utrecht te zien. Vanuit Maarn lopen we vrijwel direct de bossen in. En passant pakken we het oude raadhuis mee. Eenmaal onder de bomen, klimmen we geleidelijk omhoog. Van 10 meter naar 50 meter boven NAP. Verderop komen we nog meer bulten (o.a. de Ruiterberg) en dalen (o.a. het Doornse Gat) tegen. Een enkele maal wordt het bos onderbroken door een weiland of heideterrein. Ook zullen we (op enige afstand) een aantal buitenplaatsen zien liggen. We zitten immers vlakbij de Stichtse Lustwarande, een reeks van landgoederen met fraaie optrekjes langs de zuidrand van de Utrechtse Heuvelrug.

Vertrek op zondag 10 maart 2024 om 11.00 uur, vanaf de kaartautomaat van station Maarn (Tuindorpweg 57A, 3951 BE). In het centrum van Maarn, op korte afstand van het station, kun je je auto gratis parkeren. Bijvoorbeeld op het parkeerterrein aan de Raadhuislaan (nabij nummer 12, 3951 CH). Op het station is geen café/toilet aanwezig. Wel kun je terecht in Café Joli (Tuindorpweg 39A, 3951 BD), dat op zondagmorgen geopend is.
Aantal deelnemers: min. 10; max. 20
De tocht wordt begeleid door Rowan Koster.
Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 8 maart 2024.
Je dient zelf met de auto of de trein naar Maarn te komen. Er wordt van tevoren geen deelnemersbrief verstuurd.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Laatste Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met */**.

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze dagwandeling ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.

Fotoreportage

Vroege Voorjaarswandeling (Maarn e.o.) */** Op dit moment 2 deelnemers.Vroege Voorjaarswandeling (Maarn e.o.) */** Op dit moment 2 deelnemers.Vroege Voorjaarswandeling (Maarn e.o.) */** Op dit moment 2 deelnemers.Vroege Voorjaarswandeling (Maarn e.o.) */** Op dit moment 2 deelnemers.Vroege Voorjaarswandeling (Maarn e.o.) */** Op dit moment 2 deelnemers.Vroege Voorjaarswandeling (Maarn e.o.) */** Op dit moment 2 deelnemers.Vroege Voorjaarswandeling (Maarn e.o.) */** Op dit moment 2 deelnemers.