Bloembollentocht **/*** Op dit moment 1 deelnemer.

De meeste tulpen zijn te vinden in de Kop van Noord-Holland. Tussen Schagen en Den Helder.
Deelnemers: Minimaal 7
Maximaal 14
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek:
Inclusief: 2 x hotelovernachting
2 x ontbijt
2 x lunchpakket (dag 2 en dag 3)
2 x diner (3-gangenmenu)
3x koffie/thee met "iets erbij" onderweg
koffie of thee bij aankomst in het hotel (dag 1)
begeleiding door gids
een kop soep (dag 3)
groepsfoto (per e-mail)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 430,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Sinds jaar en dag trekt de Keukenhof veel bezoekers. Toeristen van over de hele wereld komen naar Lisse om de kleurenpracht van tulpen, narcissen en andere bolgewassen te bewonderen. Wat zij -gelukkig- niet weten is, dat er meer "bollentuinen" in Nederland te vinden zijn. In Anna Paulowna bijvoorbeeld. Onder de bomen van het gemeentepark komen -dankzij de zorgen van een groep vrijwilligers- aan het einde van de winter de eerste groene spruiten naar boven. In april voeren tulpen de boventoon. De collectie is omvangrijk, van knalrood tot wit, van effen gekleurd tot gevlamd en van hoog tot laag bij de grond. Buiten het dorp staan de bollenvelden in bloei. Lange banen met dezelfde variëteit tulpen. In de gekste kleurencombinaties.
Tijdens de bloembollentocht wandelen we over rustige landbouwwegen langs de tulpen. Op een aantal plaatsen kunnen we ook vanaf een kronkelende dijk de kleurenpracht bewonderen. Naast in bloei staande tulpen zullen we ook -het is soms even zoeken- brede rietkragen, waterlopen, molens en pittoreske huisjes tegenkomen. Uitgestrekte bossen ontbreken, maar bij Sint Maartenszee ligt klein maar fijn, Het Wildrijk. Met een beetje geluk wordt de bodem van dit bosje opgefleurd met de paarse bloemen van de wilde hyacint.

Overnachting in een hotel in (de regio) Schagen. Nadere informatie volgt.

De kosten van deze driedaagse tocht zijn € 430,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- p.p.p.n.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.
Een maand voor aanvang van de tocht wordt de reissom met € 40 verhoogd.

Vertrek op vrijdag 19 april 2024 om 11.30 uur vanuit een hotel in (de regio) Schagen.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met **/***.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze reis ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.

Fotoreportage

Bloembollentocht **/*** Op dit moment 1 deelnemer.Bloembollentocht **/*** Op dit moment 1 deelnemer.Bloembollentocht **/*** Op dit moment 1 deelnemer.Bloembollentocht **/*** Op dit moment 1 deelnemer.Bloembollentocht **/*** Op dit moment 1 deelnemer.Bloembollentocht **/*** Op dit moment 1 deelnemer.